Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det är så svårt så svårt att glömma


JAG TRODDE JAG FÖRLÅTIT

jag har förlåtit dig pappa
trodde jag
allt kan jag inte förlåta
du slog mig kränkte mig
förstörde min barndom

har varit så naiv
trodde jag kommit över allt
men i mina drömmar är du tillbaka
jag vaknar mitt i natten
kallsvettig
vet inte var jag är
tyvärr jag kan inte förlåta dig
du som förstört mitt liv

tänker tänker och tänker gör jag
vad ska jag ta mig till
skulle vilja kunna sätta ord
ord på mina känslor nu
det gör så ont
så fruktansvärt ont

vad hade lilla jag gjort
förtjänade jag alla dina
kränkningar
att jag kom till världen
rår jag inte för

var alltid i vägen gjorde alltid fel
det hände att jag sprang
sprang ut i mörkret
målet var mormor och morfar

dom frågade aldrig
jag sa aldrig vad som hänt
nu i mina drömmar springer jag
springer för livet

jag vill bli lämnad i fred
vill sluta springa
springa för livet
kan inte förlåta det du
gjorde mig
allt har satt sina spår

håller på att lära mig leva
leva som den jag är
vill inte springa längre
min Gud har aldrig övergivit mig
Han tar hand om mig nu
försöker få mig att sluta springa
springa från mig själv och livet

anits 30 mars 2008





Fri vers av anits VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-30 21:33



Bookmark and Share


  Ronny Berk
så starka känslor diktarjaget förmedlar med den texten...om barndoms upplevelser som behäftar livet och varandet...ja...
2008-04-01

  Larz Gustafsson VIP
Jag är övertygad om att Jesus vill möta dig på ett sådant underbart sätt att bördan helt lämnar dig.
Han bar alltsammans på korset för din skull.
2008-03-31

  Fånga dagen
Jättestark text jag känner med dig jag hoppas verkligen att du ska slippa bli påmind mera

Bra att skriva om det
Det är bra att stanna i känslan

Kramar Anna-Karin
2008-03-30

  häxanmara
Är de något svårt som sitter djupt i själen
förlåt honom ej.....
2008-03-30

  LassO
Förlåter gör man för sin egen skull mest.... för att gå vidare, ingen har sagt att du måste det, eller att du borde glömma, det är ju upp till dej. Och det är ju upp till dej, att fortsätta ha kontakt med, om han nu lever. Måste du glömma? Även om det är jobbiga minnen så kanske det är bättre att minnas, och gå vidare...
2008-03-30

  mare VIP
...svårt att glömma det som har sårat....men i förlåtelsen kan man gå vidare i livet ( håller inte med förgående kritik!)......även om ärren finns där.....och med Gud som kompis, visst är är tryggt ..............
2008-03-30

  isidore
Tycker verkligen inte du borde förlåta. Försök att leva.
2008-03-30
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP