Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nu gör du mig inte längre fysiskt illa


DINA ÖGON

jag glömmer aldrig dina ögon
glömmer dom aldrig
när dom såg på mig
svarta som natten var dom

dina stirrande svarta ögon
skrämde mig gjorde mig rädd
jag ville fly
men du höll mig fast

om blickar kunnat döda
så hade du fått se mig död
i dina ögon såg jag ingenting
bara ilska
du såg på mig såg rädslan
rädslan i mina ögon

i dina ögon såg jag glädje
när du förstod min rädsla
ett leende på dina läppar
fick mig att rysa

du släppte inte taget om mig
höll mig krampaktigt fast
jag hade ingen chans att
slita mig loss du var starkare
än vad jag var

nu är du inte starkare längre
du kan inte längre göra mig
fysiskt illa
i mina drömmar kommer
du till mig ibland det är
inga trevliga drömmar
men du kan inte längre slå
den känslan ger mig
lite tröst

anits 30 mars 2008







Fri vers av anits VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-30 23:46



Bookmark and Share


  Ronny Berk
en så berörande text där diktarjaget väl beskriver känslan av våndor , rädslor och kränkningar... ...slutraderna bskriver känslan av lättnaden...ja...
2008-04-01

  LassO
Hm ögon säger en del.
2008-03-30
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP