Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
rädd,räddare,ångest


Panik i ångest!

Tio kilo bly läggs på min bröstkorg

när faran är nära...

hundra galna pippifåglar börjar flyga runt

innuti mitt huvud

när faran är nära...

bältet av stål stramar hårt och fast runt min midja

när faran är nära...

All vett, kunskap och visdom ramlar ner i ett svart hål

när faran är nära...

allt realistiskt blir orealistiskt

när faran är nära...

stryptaget har slagit hårda bojjor runt min hals

för en stund

när faran är nära...

man dör inte av det, bara kräks

nu gäller det att skrämma

faran på flykten

 innan den skrämmer

mig ihjäl...

 

 




Fri vers av NågonAnnans
Läst 553 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-31 13:11



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
man känner snarorna
farorna
paniken och skriken

En text som R O P A R
2008-03-31

  Carola Zettergren
Huga starkt poetat
om den hemska
ångesten....BRAVO!!!!
2008-03-31
  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans