Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tankar två

jag går emot vägens ljusa sida.

ljuset som leder mig till den värld jag vill leva i.

om folk bara kunde se,
se den jag egentligen är.

förstå mitt tänkande

förstå mina drömmar.




Fri vers av syskonenberg
Läst 285 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-01 01:42



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
\"The sunny side of the street\"

The place to be...

Storslagen dikt!
Ett angeläget budskap.
2008-04-01
  > Nästa text
< Föregående

syskonenberg
syskonenberg