Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en sådan underbar vårdag vi haft en sådan måste jag bara ut med kamera block och penna


EN VANDRING I VÅRENS TECKEN

jag står vid en älskad plats
lutar mig mot den stora stenen
som är alldeles varm
av solens strålar

älskar den här platsen
som ger mig lugnet
fåglarnas vår sånger
en lätt vind sveper förbi
i fulla drag njuter jag

njuter av solen våren fäglarna
sjön där isen håller på att
försvinna och långt långt
i bakgrunden dom
blånande bergen

det är så underbart vackert
står här ser ut över allt
med mina tårar rinnande
önskar jag kunde måla
men med kamerans hjälp
följer minnena med hem

solen värmer
vänder upp ansiktet mot den
plötsligt hör jag ljud
ser mig omkring högt däruppe
i luften dyker dom upp
ett stråk med Canadagäss

nu känns våren doftar våren
långt därute där isen släppt
ligger några fåglar ser inte
vad det är för fåglar
nästa gång blir kikaren med

står vid stenen i minneslunden
lutar mig mot björken
ser ut över sjön
älskar den här platsen
här vill jag en gång vila

anits 1 april 2008






Fri vers av anits VIP
Läst 261 gånger
Publicerad 2008-04-01 17:48



Bookmark and Share


    wildrosen
Rörande vacker..
2008-05-26

  LassO
Vi har alla våra små \"heliga platser\" ;=) Har en själv mitt i ett hygge, i en skog, där man inte ser annat än träd och vattendrag.
2008-04-01

  Fånga dagen
Vackra ord du klär din natur runtom kring
jag kan det med
2008-04-01

  Larz Gustafsson VIP
Gud gav oss allt gott för att vi skulle njuta av det, skriver Paulus till Timoteus i 1:a Tim 6.
2008-04-01
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP