Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nu är det vårblommor som får stå på min byrå i hallen och välkomna mig


SLUT VAR DOM TULPANERNA

jag stod där i min affär
där tulpanerna brukar finnas
var det tomt

en undring till personalen
tulpanerna är dom slut
ja tyvärr nu får vi inte hem
flerra säsongen är slut

oj så synd det blir ingen
bukett tulpaner på byrån
i min hall som välkomnat
mig så när jag öppnat min
dörr

anits 4 april 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 307 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-04 09:19



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Nej , är de redan slut :(
2008-04-04

  LassO
Tänker på den gamla låten \"Köp en tulpan annars får du en snyting\" ;=)
2008-04-04

  Larz Gustafsson VIP
Du får blomstra själv istället.
2008-04-04
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP