Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
blir så trött på all denna stress en del visar upp har en känsla du behöver inte ha bråttom du hinner ändå de finns dom som vill göra sig märkvärdiga med sin stress visa hur upptagna dom är jag köper inte det


JÄKT OCH STRESS

en pratstund i telefon
med en av mina söner
vi pratade inte länge
lägger på luren
det ringer direkt

ser att det är du som
jäktar och stressar svarar
hör din röst säga äntligen
har haft min telefon på vänta
så äntligen kommer jag fram

undrar vad vill du nu
det var något du glömt
informera mig om du säger
vad det är i mina öron säger
det så bråttom så viktigt
var det inte har väl kunnat
vänta tills nästa möte

för min del tänker jag
inte göra mer åt bokföring
eller något annat som har
med mina nya uppgift att göra
behöver vila en stund nu
tänka på annat

i vår solens glans tänker
jag nu gå ut få andas frisk
luft höra fåglarnas sång
tänka positiva glada tankar
gå ut på promenad och
må bra så bra jag bara kan

anits 4 april 2008






Fri vers av anits VIP
Läst 388 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-04 11:49



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Det är så viktigt att tänka på annat.....sånt som inte är måsten
2008-04-04

    Oprofessionell
ja, vi alla stressar allt för mycket egentligen, borde nog varva ner lite oftare

bra skrivet
2008-04-04
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP