Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skönhetsvansinne

hur många flickor
har du trollbundit med dina fingertoppars magi

hur många nyvakna flickkroppar
har du vidrört

hur många brännande hjärtan
har du berört

före mig




Fri vers av växelvarm
Läst 398 gånger
Publicerad 2005-06-14 16:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"hur många nyvakna flickkroppar
har du vidrört"

Fina rader dessa..
2005-06-14

  Frida E
igenkännande väl formulerad liten text det här, bra jobbat!
2005-06-14
  > Nästa text
< Föregående

växelvarm
växelvarm