Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RADIO RAVEN

detta är en attack
och ett angrepp
ett besynnerligt radioprogram
fritt från all kompromiss
och från skamgrepp
med ett budskap
om Guds offerlamm

detta når dig
från radio raven
en statiion med
helt egen frekvens
och finns du här
på just denna våglängd
ska vi nog kunna bli överens

det är radiovågor
från himlen
så justera
din mottagare
om du söker kontakt
med Guds tronrum
vill jag vara din ledsagare

folk som har
speciella antenner
fångar budskapet
ovanifrån
oavsett vad du tänker
och känner
finns det frälsning
i Jesus, Guds Son

LARZ GUSTAFSSON 4/4 2008




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-04 18:08



Bookmark and Share


  anits VIP
Min antenn är öppen
har fångat budskapet
sedan länge
2008-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP