Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
är det fel att längta efter lite glädje


KRAMA MIG

i ljus och i mörker vandrar jag här
slitit hårt i livet har jag
om jag lyckats med något
vet bara Du

varför har jag så svårt att
tro och lita på mig själv
när någon berömmer
blir jag tveksam tror att
någon har något i backfickan

ofta slår det mig varför
så mörka tankar under
den ljusa delen av dagen
kan det gå bra men när
kvällen kommer då får
ångesten sitt grepp om
mig

i mitt hjärta finns en längtan
en längtan efter dig en vän
jag har så mycket svårt att
bära men en längtan efter
dig är stor så stor

min längtan efter en vän
som kan få mig att skratta
som lyssnar som får mig att
våga en vän som delar tankar
som gör min rädsla mindre
en vän jag vågar fråga som
svarar ärligt en vän att lita på

kärlek är en gåva att få dela
den med någon kärlek är ett
språk där skön musik kan
uppstå jag har ofta undrat
är den gjord för mig kärlek
mellan två människor är
underbart att se

Guds och Jesus kärlek har jag
men en hand att hålla någon
att krama om är min längtan så
stor så stor det är så länge
sedan någon kramade mig

anits 5 april 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-05 21:50



Bookmark and Share


  Karl-Bo Lundstedt VIP
Mycket fint skrivet om den längtan vi alla bär på....
kb
2008-04-08

  Fånga dagen
Jättefint skrivet kramar är verkligen skönt att få du får en cyberkram av mig .

Min behandlare på dagvården ger mig dagligen en kram det är omtänksamt av henne , men hemma ja då blir det inga kramar

Hoppas du hittar en vän som kramar dig varje dag

Anna-Karin
2008-04-05

  Elaine.S VIP
det är absolut inte fel att längta efter lite glädje och det tycker jag du är värd...Kram
2008-04-05
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP