Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
så skönt och bara vara innan huset vaknar till liv


FRIDFULL MORGON

fridfull är morgonen
allt tyst och stilla
slamrande
slående dörrar
har ännu ej börjat

ute är det mulet
några snöflingor
ligger på marken
försvinner nog
under dagen

hur dagen kommer
att utvecklas
det vet bara Du
besök i ditt hus
väntar mig

sitta i min kyrkbänk
lyssna till ditt ord
känna lugnet
stillheten är så
viktigt för mig

sedan tar jag
för mig vad dagen
har att erbjuda
hoppas och tror
det blir en skön
härlig dag som
blir till ett minne

lugnet jag nu
känner får stanna
kvar här hos mig
den nya dagen
med nya utmaningar
har just börjat

anits 6 april 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 249 gånger
Publicerad 2008-04-06 08:27



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Friden är viktigast.
Luk 10:38-42
2008-04-06

  Elaine.S VIP
Morgonstunden i lugn och ro är ljuvlig...
2008-04-06

  Lena K Nilsson VIP
Ja, den där morgonstunden är mycket värd... Här har bara duvorna och jag varit uppe i ottan!!
2008-04-06
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP