Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÅR I GÄVLE

ett barn har lämnat en ballong
som blåser med vårvinden
i gräset ibland all betong
där blommar nu krokusen
det skimrar grönt i tankarna
där ungdomen möts och ler
ett löftesland som öppnar sig
för var och en som ser

LARZ GUSTAFSSON 080405




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-06 10:22



Bookmark and Share


  Night Soul Woman
Vackert skrivet:)
Vårfriska rader*applåder*
2008-04-06

  Elaine.S VIP
Just under våren blir det många
vackra möten, både i naturen
och mellan människor
2008-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP