Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om oss i hela världen lite grann, ett hörn av min verklighet

på botten av söderhavet väntar
en slips
med gula sneda tänder

i morfars djupaste garderob
med guldhandtag
ligger en
jättestor synål
som är alldeles
röd

under bron
på kallaste sten
ligger en sk. alkis
som är jättedöd
alldeles blå i hela ansiktet

i wien
finns sånger så vackra att jag drömmer igen
drömmer om dig
vill bort

långt borta
men väldigt nära
ligger en telefon
som måste ha gått sönder
[Annars hade du väl redan ringt?]

I mitt badkar
finns två tågbiljetter
till himlen
tur och retur
men vi åker ner i helvetet
istället

och den där returbiljetten
såg vi aldrig av igen

efter döden
väntar gud
lika absurt
som allt det andra
för gud ska ju finnas med oss här på jorden




Fri vers av Limestoned
Läst 404 gånger
Publicerad 2008-04-06 20:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Limestoned
Limestoned