Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att det ska vara så svårt för mig att förstå att ni finns som vill mig väl


ÖNSKAR JAG KUNDE

när ska jag börja tro
tro på mig själv
förstå det ni säger
att jag duger att jag kan
tänk att det är så svårt
för mig att förstå att
ni vill mig väl

när tveksamheten som
nu finns hos mig har jag
så svårt att tro på det ni
säger att det är sant
blir så trött på mig själv
som är så misstänksam
på allt och alla ibland

vill så gärna vara trygg
vissa dagar går det inte
allt känns fel allt blir fel
dessa dagar borde jag
inte stiga upp ur sängen

önskar ibland att jag kunde
vara stolt över mig själv
att mina fötter ännu trampar
dom gamla kära stigarna
att det varit mödan värt att
kämpa den kamp som varit
min lott här i livet

vill så gärna vara stolt över
mig själv som klarat all ondska
har aldrig haft några begär
att vara som ni andra bara
velat få vara som den jag
är född att vara en liten
människa bland alla er andra
människor här på vår jord

hoppas en gång den dagen
kommer när jag kan se tillbaka
vara stolt över mig själv att
jag klarat mig bra här i livet
trots allt och att jag kan tro
på mig själv att ni finns ni som
vill mig väl och är mina vänner
verkliga vänner

anits 7 april 2008





Fri vers av anits VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-07 18:00



Bookmark and Share


  Fånga dagen
Bra skrivet

sånt man ofta tänker på själv att tro på sig själv
jag har mycket svårt att tro på mig själv och hamnar då ofta
i svarta mörja tankar och dep ett inlärt mönster som jag har svårt att bryta .

Du får öva varje dag på det

Idag såg jag så många vackra blommor när jag åkte sjukresa från vattenträningen dom var så vackra
2008-04-07
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP