Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det har blivit en vana hos mig gå ut stå på balkongen en stund se naturen vakna


NJUTA AV EN TIDIG MORGON

tidig morgon
ingen värme
står här ändå
på min balkong

andas in den
friska luften
det börjar ljusna

det är tyst
det är stilla
i fönstret
bredvid min
balkong
lyser en
lampa svagt

annars är det
mörkt i fönstren
jag ser från
min balkong
huset sover än

det är kyligt
vill ändå stå
här en stund
andas in den
friska luften

njuta av friheten
njuta av naturen
och utsikten
som är vidunderlig
nu innan träden får
sina löv och allt
blir grönt

älskar att stå här
tidiga mornar innan
grannen som har
sin balkong bredvid
öppnar sin balkong
dörr

då går jag in
innifrån honom
kommer dofterna
av inpyrd gammal
rök som får mig
att må illa vilja
kräkas

tidig morgon
stå min balkong
låta tankarna
komma och gå
för mig en känsla
av lugn och
harmoni en skön
stund att börja
dagen med

anits 8 april 2008





Fri vers av anits VIP
Läst 249 gånger
Publicerad 2008-04-08 09:10



Bookmark and Share


  LassO
Låter skönt, känner igen det...
2008-04-08

  Larz Gustafsson VIP
Ett mycket tilltalande sätt att inleda dagen på.
2008-04-08
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP