Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ANOTHER KITTY MORNING

it\'s another kitty morning
and it\'s grey and overcast
time takes me a few step further
yesterday\'s part of my past
will i make the same mistakes again?
i guess that time will tell
the ulterior motives will be there
like warning signs for hell

i watch seagulls fly like promises
across the dull, grey sky
i enjoy the sweet tranquility
that comes from the Most High
i can rest assured that He has got
my whole world in His hands
and that troops of angels are sent out
at the sound of His command

hello kitty!
what\'s your story?
what goes on inside your mind?
do you find your school books boring?
do you find time to unwind?
when you left your sheltered childhood
did you do it with a smile?
hello kitty!
i\' m a no good
but come sit with me a while

LARZ GUSTAFSSON
April 8, 2008




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 353 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-08 09:45



Bookmark and Share


    Birgitta Wallgren
Du skriver fina dikter på engelska, denna som en vacker sångtext tycker jag!
2008-04-08

    Erika H
Ber om ursäkt /punkt.
2008-04-08

  anits VIP
Kul med dina texter på engelska
får använda dom små grå lite
tycker om texten
2008-04-08

  Larz Gustafsson VIP
Erika H:s elaka kommentar tar jag fullständigt avstånd från.
Jag betraktar den som en krä(-n)kning och ett påhopp.
Vad har jag gjort dig, om jag får fråga?
2008-04-08

  Inkarasilas
Kitty Kitty, tror hon sätter sig och spanar in fiskmåsarna som hovrande bombplan över sen grå viken, tjusigt.
2008-04-08

    Erika H
Den ensamme mannen sitter och blickar ut. Känner livet spira. Gårdagen är borta och glömd. Gårdagens misstag händer kanske inte igen. Men där är ju Kitty! Lilla söta Kitty som är så uttråkad och less.
Hej Kitty... jag är en loser men kom du lilla vän ändå och sitt här hos mig ett slag.
Du förstår... det jag gör har någon annan ansvar för.
Kom sitt här hos mig....
2008-04-08

  Betlehemsstjärnan VIP
Du skriver så oerhört vackert även på engelska..
Den här älskar jag..underbar!!/B
2008-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP