Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att upptäcka blommning på en blomma jag sett blomma bara en gång förut och inte hos mig


MIN SVÄRMORSTUNGA

stod i fönstret
tittade ut
i telefon pratandes
med min bror

plötsligt utbrister jag
den blommar
den blommar

vad säger du
vad gör du
är hans undring

min svärmorstunga
den blommar
den blommar

han brister ut
i skratt jag med

vet att den kan
blomma har sett
det i handelsträdgården

nu blommar den
här hos mig

kände en doft
igår kväll
letade luktade
hittade ingenstans

där doften kunde
finnas

nu vet jag
det är min

svärmorstunga
som blommar

vilken glädje

anits 8 april 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 359 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-08 12:53



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Grattis , håller med det är underbart när något man inte förväntar sig plötsligt börjar blomma . Luktar det sådan gott också så är det ett plus i kanten...
2008-04-08

    sajo
Vilken härlig text att läsa. Du pratar säkert med blommorna och ger dem omtanke och bästa vårdnad. Därför slår dom ut i blom.
2008-04-08
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP