Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VISITOR

always
the visitor
always
hanging around
in the hallway
always
a stranger here
always
standing alone
in the doorway

LARZ GUSTAFSSON
April 8, 2008




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 371 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-09 07:51



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Utstrålar verkligen ensamhet och utanförskap
2008-04-09

  Betlehemsstjärnan VIP
Ja, faktum är att ensamheten gör sig ibland extra påmind, mitt i en värld full av liv och rörelse..Fint!!/B
2008-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP