Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
känns som jag måste någonting skriva om denna hysteri som en tid funnits här i vårt kära Dalarna


HOCKEY KVAL

lyssnat på radion idag
det har jag gjort

nu är det trist för alla
som håller på laget
laget i mångas hjärta

men tyvärr så gick
det inte vägen i år
heller

men med mycket prat
kommer man ingenstans

stora ord vi ska tillbaka
och fort ska det gå

så snälla rara det
spelas kämpas inte
bara tro att vi kan

nu får ni åter
i allsvenskan
ett år till harva

drömma och hoppas
nästa år kanske
ni elitserien når

nu undrar ni vad
skriver hon om

jo laget i mångas
hjärta Leksand
så klart

anits 9 april 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-09 19:42



Bookmark and Share


  Christer Eriksson
.. det är bara korplag som har 42-åringar i mål och det går inte att värva kortsiktigt om man ska till finrummet. lycka till 2008/09..
2008-04-09
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP