Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VACKRA FÖRLORARE

vackra förlorare
rosor bland skärvorna
vi har musiken
musiken har oss
skriver historia
går er på nerverna
frihetens pris
man måste slåss

tappra författare
stilrent och stämningsfullt
ger vi liv åt
gestalterna
om diktatorerna
är på ett glatt humör
omnämns vår konst
i spalterna

höjda till skyarna
stiger förnyarna
ut i en tid av pärlemor
åren av trägen kamp
för att bli intressant
tog dig till tornet
där du bor

LARZ GUSTAFSSON
080410




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 405 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-10 17:06



Bookmark and Share


    Skrivarn
Ja!! Kampen ska ej ges upp, till tornet ska man nå en skön dag!!
2008-04-10

  anits VIP
En underfundig text
2008-04-10

  Elaine.S VIP
I tornet kan det bli mycket ensamt
2008-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP