Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att lova och sen inte hålla det man lovar är så frustrerande


LÅT MIG VETA

du lovade försöka
höra av dig

lång tid har det gått
ingenting har jag hört

skulle det vara så svårt
ett brev ett meddelande
på min telefon eller ett sms

du kanske inte törs säga
som det är du har någon
annan som för dig känns
bättre finns närmare dig

så snälla låt mig få veta
vill slippa gå här och vänta
trodde på dig ovissheten
vill jag slippa

säg som det är vi hörs
inte mer det är det bästa
just nu

vill ju så gärna ha en vän
dela tankar funderingar
med räcker så bra för mig

kan jag lita på någon
är en tanke hos mig

vänder mig till mitt inre
får inga svar kanske
jag ändå är för naiv

tron på människor
har fått sig så många
törnar

glad är jag för Han som
finns som inte överger
som lyssnar litar till mig

det är sanningen jag
vill veta du behöver
inte prata med mig

lämna ditt meddelande
så min undran mina
funderingar får ett svar

anits 11 april 2008






Fri vers av anits VIP
Läst 227 gånger
Publicerad 2008-04-11 11:52



Bookmark and Share


  Fredrik Stillesjö
Hej anits!

Kanske går budskapet fram , vem vet? Hoppas på det...Hälsar vännen Fredrik
2008-04-11
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP