Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HEAVEN KISSED

i found her fascinating
such an intriguing sight
real life is devastating
exposed in naked light
forbidden fruit from gardens
where i can\' t gain access
provides a dream of stardom
fantasies of success

God\'s presence lifts my spirit
home is where my heart is
His love is so surprising
i\' m blessed and heaven kissed
deep down i was discouraged
deep down i was depressed
God has renewed my spirit
i\' m heaven kissed and blessed

i find life fascinating
exciting after all
as i am contemplating
i\' m touched by heaven\'s call
it\'s seventy times seven
it\'s mind buggling and wild
grace flowing down from heaven
like sunshine on a child

LARZ GUSTAFSSON
April 12, 2008




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 343 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-12 18:19



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Fullständigt underbar och håller med föregående skrivare , lite musik till den här......sitter faktiskt och gnolar lite*L*
2008-04-12

    Bizarrpoeten
Dina texter påminner alltid om något som någon borde göra musik av.

Kanske är det bakgrunden i Bizex-B som \"spökar\".

Jättebra skrivet!
2008-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP