Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
allt är så svårt ibland att inte veta


JAG VILL BARA BETYDA NÅGOT

Finns det någon mening
med min vandring här

Känner ingen sol som
lyser upp mitt liv

Vad har jag här att göra
allt är så svart så mörkt

Någon mening finns ändå
Du finns ju med mig varje dag
tar tag i mig håller fast

Det kanske är det enda jag behöver
att Du bryr Dig om mig Du som är
min Far min vän

Ibland är längtan efter närhet
en mänsklig hand i min
så stor så svår ack så långt
borta

I mitt hjärta finns en plats
för den som vill mig väl

Det är så svårt att veta
vad som krävs av mig

Jag vet jag känner ingen kommer
någonsin att ändra på mig mer
jag är den jag är kommer så förbli

Men är det då så fel att längta
vill ju inte ge upp livet som Du
en gång gav till mig

Du ser mig hör mig vet allt som tynger
vill bara en gång få känna att jag är
någon betyder något för någon

anits 12 april 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 291 gånger
Publicerad 2008-04-12 22:11



Bookmark and Share


  Fånga dagen
De kommer nångång
då får försöka fånga ögonblicken
Du har fina barn som du fostrat
Du är en snäll människa
som skriver vackert
2008-04-13

  stefan.g
För vem vill du betyda något?
2008-04-12
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP