Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
barn med sånt allvar i sina ansikten vart var dom på väg


ALLVARLIGA SMÅ ANSIKTEN

Ute på min promenad
får jag se en lång rad
med barn två och två
hand i hand

Tänkte vart ska alla
dessa barn ta vägen

När jag kom närmare
dem fick se deras allvarliga
små ansikten

De traskade på, snabbt
gick det,syntes här är
det bråttom

Jag knatar på hemåt
då får jag syn på barnen
igen,dom är på väg in
i kyrkan

Mindes,lilla Engla har en
gång bott här i vår lilla by

Alla barnen var säkert
på väg till kyrkan för att
tända ljus och minnas
sin kamrat lilla Engla

anits 14 april 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-14 16:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP