Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett försök att beskriva Gud utan att låta det bli sju och en halv uppsats. 12/10-07


Du är..

så underbar
så främmande
så nära

så krävande
så förstående
så obekväm

så abstrakt
så konkret
så vacker

så god
så du
så Gud




Övriga genrer av Blebb
Läst 593 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-04-14 22:55



Bookmark and Share


  Mattias Josephson
kul med lite nya texter från dig!

skulle själv inte välja ordet krävande - i övrigt klockren.
2008-04-15

  camillala
bra beskriving
flöt på riktigt bra!
2008-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Blebb
Blebb