Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
huset var inte mitt längre så jag stängde dörren för sista gången


JAG STÄNGDE DÖRREN

Jag gick ut genom dörren

Stängde den sakta och

försiktigt efter mig

Med vetskap om

Den här dörren kommer

Jag aldrig mer att öppna

anits 15 april 2008





Fri vers av anits VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-15 18:00



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
\"You should never have opened that door\", som Ramones sjöng.

Men det finns alltså dörrar som man när man en gång stängt dem aldrig mer skall öppna. Och då menar jag inte bara fysiska dörrar.
2008-04-15
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP