Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland blir man lite trött på sig själv


Storstädning

Min själ
behöver vädras ur
helst korsdrag
välkomnar virvelvinden
att städa minsta vrå




Fri vers av Lindan
Läst 365 gånger
Publicerad 2005-06-17 22:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lindan
Lindan