Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om inte Du funnits med i mitt liv hade jag orkat då?


DU SER MIG

Mina ögon ser dig inte
inom mig känner jag
hur du bär mig

Du bär mig på Dina axlar
leder mig
hjälper mig

Ser till mig så jag inte
går vilse

När Du ser mig på väg
bort frän Dig tar Du tag
i mig visar mig på den
rätta vägen

Du tänder lågan i mig
som får mig att brinna
lita till Dina ord

Min kärlek till Dig är en
min gåva till Dig som en
gång dog på ett kors för
min skull

anits 16 april 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 338 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-16 09:15



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Underbart skrivet!
\"Golgata täcker min skuld\", som det heter i en sång.

Och i en annan sång sjunger vi:
\"Golgataverket jag vilar på. Det har öppnat en väg till himmelen. Vila, förlossning och frid du får, du som längtar och söker, käre vän!\"
2008-04-16
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP