Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det händer ofta när jag sitter ska skriva ser på mina stolpar mina ord nästan aldrig blir det som jag tänkt ofta blir det långt mer än jag själv tänkt kanske alldeles för långt det vet inte jag jag bara skriver tills orden tar slut som nu


MINA TANKAR

Det händer
och det händer ofta

När jag sitter här och
skriver

Skriver i mitt block
med min penna, skriver
stolpar skriver ord

Tankarna kommer
när jag ser ner i mitt block
står orden redan där

Undrar allt som oftast
hur kom dom dit

Tänker,är det min penna
som har så bråttom att
skriva

Kanske mitt undermedvetna
som skriver innan jag tänkt
klart


Så när jag sitter vid min dator
likadant,orden står där innan
jag själv förstår hur det gått till

Det är kanske som jag undrat
ibland,det är min penna som
är själv gående,kanske också
mitt tangentbord

anits 16 april 2008






Fri vers av anits VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-16 11:42



Bookmark and Share


    sajo
Det är det som du har inom dig som blir till ord det är bara du som vet hur det känns och då skriver du en läsvärd text.
2008-04-16

  Larz Gustafsson VIP
Det viktiga är att det du skriver kommer från hjärtat, och det tror jag att det gör.
2008-04-16
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP