Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
finns du som jag kan lita på som har en hand som smeker inte slår


FINNS DU

Finns du
som när du säger ett vänligt ord
menar det

Finns du
som bryr dig om mig när ingen
annan gör det

Finns du
när jag inte längre vill eller orkar
sträcker ut din hand säger här är jag
ta min hand

Finns du
som när natten känns dubbelt så lång
blir ljus i mitt mörker

Finns du
när svåra minnen gör mitt mörker
mörkare än natten,öppnar din famn
håller mig kvar tills lugnet inom mig
återvänder

Finns du
som har den hand som smeker mig
torkar mina tårar,som vill mig väl

Finns du
som vill vara min vän för att jag är
jag och ingen annan

Finns du
som vill hjälpa mig tillbaka till livet
orka lyssna när allt blir för tungt att
bära

Finns du
som kan älska mig vara min allra bäste
vän,min trygghet mitt stöd när minnena
kommer tillbaka blir för svåra

Finns du
så ta min hand för mig ut ur mitt mörker
visar mig ljuset lär mig le så min glädje
syns i mitt ansikte

Finns du
som som jag kan ta till mitt hjärta
lita på helt och fullt

anits 17 april 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-17 09:20



Bookmark and Share


    johanni
En stor fråga som jag undrar över oxå.
Bra skrivet
2008-04-17

  LassO
Det svåra är väl också att våga tro det, innan man vet... Svårare efter besvikelser. Men det svåraste kanske är att hitta, eller, de kan ju va lätt med, de kan ju vara närmare än du tror...
2008-04-17

  Larz Gustafsson VIP
Är du frälst så bor Han redan i ditt hjärta.
2008-04-17
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP