Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
så trött den är min själ


MIN SJÄL

Så trött den är min själ

Så sliten så törstande
den är min själ

Många dagar med ångest
får min själ att tvivla

Så svårt det ibland kan vara
undrande har jag tappat bort
min själ

Nej min själ är inte borttappad
den har bara gömt sig lite för att
hitta lugnet stillheten igen

Den längtar efter trygghet och
stilla ro min själ

Den väntar på att det ska bli vår
min själ att ljuset ska komma åter
och livet bli lättare att jag ska andas
hopp glädje trygghet det är det min
själ väntar på

anits 17 april 2008








Fri vers av anits VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-17 15:04



Bookmark and Share


  Fånga dagen
Fint skrivet
Jag känner igen mig
2008-04-17
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP