Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=jRMe5H9WKpM


RAVEN STREET ON A THURSDAY AFTERNOON

raven street
on a thursday afternoon
eating birthday cake
with a silver spoon
half my life is too much
the rest too soon
raven street
on a thursday afternoon

my fantasy is unlimited
it all takes place
inside my head
i sleep alone
in my double bed
i share my poetry
instead

i searched the scriptures
i found gold
the half has never yet
been told
what must take place
should take place soon
raven street
on a thursday afternoon

LARZ GUSTAFSSON
April 17, 2008




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 379 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-18 07:24



Bookmark and Share


  Karl-Bo Lundstedt VIP
Du är sååå otroligt bra
på att poeta det
engelska språket...
Man blir hänförd..
Du gör mången låt-
skrivare avundsjuk...
applåder..
kb
2008-04-18

    Stormöga
jag vet inte om jag känner mest saknad eller glädje när jag läser denna...men en vacker och berörande dikt är det i alla fall!
2008-04-18

    Bizarrpoeten
Det var en fin torsdagseftermiddag på Korpgatan. :)
2008-04-18

  Elaine.S VIP
En sårbarhet och saknad som känns
2008-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP