Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
blir både ledsen och arg när jag ser hur ni förstör era kroppar


NÄR JAG SER ER

Jag blir så trött
jag blir så arg
rent ut sagt för b......d

När jag ser er männen
i den andra uppgången
i vårt hyreshus

Jag har inget med det att göra
men känslan jag känner inom mig
rår jag inte på

Såg i morse när jag var på väg
till tvättstugan någon med bil
kom hämtade er genast förstod
jag nu är det dax igen

Till affären som säljer de drycker
ni är så beroende av bar det av

Hur vet jag det? Jo,såg åt vilket
håll bilen svängde

Min känsla av bedrövelse rår
jag inte på när jag ser er ni är
snälla vänliga öppna män när
ni inte berusar er

Kan inte hjälpa den oro jag i mitt
hjärta känner tycka synd om er
kan jag inte

Oron för era liv hur det kanske
tar slut alldeles för tidigt vi är
ju nästan i samma ålder det gör
mig så bedrövad

Kan bara hoppas att ni en dag
förstår ert bästa söker hjälp
för innerst inne är ni fina människor
som vill väl det märks när ni har
era nyktra perioder

anits 18 april 2008





Fri vers av anits VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-18 13:18



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
En fin sida hos dig att se deras kvaliteter när de är nyktra. Sånt här är sorgligt....för fler än dem själva
2008-04-18
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP