Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OM DU FANNS VID MIN SIDA

Om du fanns här vid min sida
lyssnade svarade på alla mina
frågor om solen månen och om
livet varför just jag känner eller
inte känner som jag gör

Om du fanns här vid min sida
kanske skulle jag då våga mig
på sånt jag aldrig gjort förut

Om du fanns här vid min sida
skulle jag då kunna uppfylla
en dröm jag har som så länge
funnits inom mig i mina tankar

Om du fanns här vid min sida
höll min hand stod bredvid mig
när jag vill ställa mig upp berätta
för alla hur det i en familj så många
fruktansvärda saker kan hända
som ingen sett eller inte velat se

Om du fanns här vid min sida
skulle du då vilja hjälpa mig
våga göra det jag så länge så
länge velat göra ställa mig upp
berätta

Om du fanns här vid min sida
tror du,du ville stå där hålla min
hand torka mina tårar när jag
äntligen kan stå upp berätta
för alla som trott min barndom
var ljus full av lek och skratt

Om du fanns här vid min sida
ville du hjälpa mig då trösta när
jag äntligen berättat om det
svåra jag burit på ensam i så
många ensamma år

anits 18 april 2008





Fri vers av anits VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-18 13:44



Bookmark and Share


  Fånga dagen
kram
2008-04-18
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP