Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
någonstans måste den finnas även för mig tryggheten glädjen vill inte sluta hoppas


NÅGONSTANS

Någonstans bakom alltings allt
finns min trygghet där

När min dag är mörk som natten
finns fåglarnas sång som lyser upp
min dag där bakom alltings allt

När mitt hjärta gråter när allt känns
tröstlöst finns alla vackra blommor
där visar mig alla sina vackra färger
där bakom alltings allt

När min livslust får sig sina törnar
finns Du där min vän som tröstar
visar Du mig vägen tillbaka där
bakom alltings allt

En dag kommer hoppas jag allt det
svåra som finns i min ryggsäck som
nu är så tung,att sjunka undan jag
får börja läka och då finns du där
tar min hand och för mig bort från
allt som finns där bakom alltings allt

För mig tillbaka till livet där jag inte
längre behöver gömma mig utan kan
kliva fram ur alltings allt tillbaka till
livet, trygghet och kanske finna en
hand som leder till kärleken

anits 19 april 2008










Fri vers av anits VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-19 13:03



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Någonstans mitt emellan finns även jag
Du skriver som om det vore vore du och jag

Kram
; )
2008-04-19
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP