Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ni var så söta där ni gick vägen fram två ungdomar med hela livet framför er


KÄRLEKEN FINNS

Kärleken finns den
Ja det gör den
Såg den nyss
Genom mitt fönster

Ni hade bara ögon
För varann
Hand i hand
Stannade
Kysstes

Ni såg på varann
Det var bara
Ni två
Där ni gick
Vägen
Fram

anits 19 april 2008










Fri vers av anits VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-19 21:10



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Vackert fångat
2008-04-19

  stefan.g
Ja den finns, sannerligen! Tack för läsningen.....
2008-04-19
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP