Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
människor som stjäl ens energi kan man vara utan


ENERGI TJUVAR

Nu har jag bestämt,nu ska jag försöka
er glömma,ni som tar all min energi

Energi tjuvar som ni orkar jag inte med
så när festen,kalaset ni ska ha,det ska
ni veta då kommer inte jag

Inom mig jag har det bestämt,ändra
på det kan ingen

Sänder en blomma ett kort,med en
hälsning från mig,det är allt jag gör
det räcker så bra och tid till mig själv
får jag över

anits 20 april 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-20 19:47



Bookmark and Share


  NågonAnnans
Ack ja vad jobbigt det är med sådana personer, dem kan man allt vara utan precis som du skriver...
2008-04-20

  Ewa-Britt Nilson VIP
Energitjuvarna jag flyr
de andras liv till egen
fördel styr, aldrig om
nån, de sig bryr!
Jag håller med Dig i allt!
********************
2008-04-20

  Larz Gustafsson VIP
Line \'em up...

Skojade bara.

Undvik vampyrerna.
2008-04-20
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP