Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om om inte varit hur hade varit då


OM

Om jag haft förmågan
liksom ljuset, att brinna
att inte slockna tappa
gnistan

Om jag haft kraften, att
låta kurvan gå uppåt inte
nedåt

Om jag kunde se en mening
med allt som var och är

Om jag kunde glömma alla er
som gjort mig illa, sviket, gjort
mitt liv så svårt, att jag ibland
velat försvinna

Om jag blivit älskad för den jag
var och fortfarande är,hade jag
då haft en annan syn på livet

Om jag inte haft min tro,då vet
jag säkert, att min låga slocknat
för länge länge sen

Tvivel har det funnits,då har lågan
falnat,men Du tände ljuset i mig
varje gång

Nu hoppas jag, vet nu brinner
lågan låt den stanna kvar för
min tro ,för mig

anits 21 april 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-21 23:44



Bookmark and Share


  Ronny Berk
så berörande i sin tankes flykt över årens gående...en text med sakral ton och tro
2008-04-22

  mare VIP
..så fint...lågan vill alltid brinna för dig.....trons låga....
2008-04-22
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP