Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fråga

Den som inte har lyckan
som mål
fruktar ändå
olyckan

... vad beror det på?





Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-24 00:01



Bookmark and Share


    Birgitta Wallgren
Dödsångest? Väl tänkt!
2008-04-24

  Larz Gustafsson VIP
Människan drivs av fruktan p g a synden.
2008-04-24

    *Zenobia*
bakom olyckan finns alltid en annan människa vars lycka blir olycka när olyckan är framme....
2008-04-24

  Gunilla VIP
Viktig fråga!
Kanske vi finner oss i slentrianen och fruktar att den bryts i olycka....? - Då vi inte betror oss om lycka...?
2008-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP