Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
visst är det härligt när man kan se hur det börjar gro och växa


I dag

I dag var det dagen

Då sälgens knoppar brast

De små bladen visade sig på alla grenar

Vart jag än såg så var det gröna små blad på alla trädens grenar

Hur underbar är den inte vår natur

Sol och värme har visat oss Guds skapelse i all sin prakt

anits 25 april 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-25 21:10



Bookmark and Share


  Maria T
Regn, sol och värme väcker skapelsen till liv på nytt
Härlig dikt.
2008-04-26

  Gunilla VIP
Livet återvänder
till det som tycks
ha varit dött!
Förhoppningar skapas,
det gäller även oss,
som i vårt inre längtan när,
att livet leva, kärlek ge och få,
det var ju det, som
Skaparens mening var......
2008-04-26

  Larz Gustafsson VIP
Lovat vare Hans namn!
Skapelsen bär vittnesbörd om Hans existens.
2008-04-25

  mare VIP
..jag ser Gud bakom allt jag ser......naturens underbara skapelse !
2008-04-25
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP