Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland blir jag rädd för att hamna efter...


Tidens gång

Slag för slag klämtar klockan som återger hur mitt liv blir äldre och äldre
för varje timma, varje minut, varje sekund som går försvinner mina möjligheter att göra något viktigt
Min stora chans kan försvinna just nu, just den här sekunden
det gäller att fånga ögonblicket
fånga dagen precis som någon sade då, för länge sedan.
Tidens vingslag är svala mot kinden
flyktiga som sommarnattsdimma
som upplöses så snart den har bildats

Jag ska sträcka ut min hand och fånga mitt ögonblick
min möjlighet att förändra världen
är nu




Fri vers av syra
Läst 364 gånger
Publicerad 2005-06-20 20:41



Bookmark and Share


  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Precis som det är. En bra uppmaning!

"Tidens vingslag är svala mot kinden
flyktiga som sommarnattsdimma
som upplöses så snart den har bildats"

- nyskapande!!! :D... ;)
2005-06-20
  > Nästa text
< Föregående

syra
syra