Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
öppnar dörren där står ni två solstrålar era leenden får mig att smälta


MINA SOLSTRÅLAR

I dag kom ni hem till mig
med all er glädje skratt
kramar och blöta pussar

Vilken lycka när ni två
solstrålar kommer hälsar på

Ni vet vad som finns, att leka med
och vart det ligger

Dockorna fick genast nya kläder,
vilken tur jag hunnit sticka lite nytt,
så nu finns mer att byta leka med

Två små kakmonster som älskar
kakor,bullar inget för er, men sockret
som finns på dom, älskar du lilla tös,
slickar av det, är vad gör,så underbart
härligt roligt,att få vara tillsammans
med er en stund

En stund som i dag,ger mig glädje
för en lång tid

När ni sen är på väg hem,kramar
och pussar, era skratt när ni springer
ned för trapporna,ut i solen till bilen

Så smittande är era skratt,min dag
blev fylld av glädje

NI två små solstrålar underbara töser,
gör dagen meningsfull,ger livet en mening,
allt känns så lätt efter en stund med er

Så glada ni finns förgyller min tillvaro
era föräldrar stolta över,tror och hoppas
jag

Stolt är jag över er att vara farmor
till er mina små solstrålar och glädjespridare

anits 26 april 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-26 12:28



Bookmark and Share


    sajo
Vilken glädje text gällande barnbarnen, jag kan riktigt se bilden av hur du vårdar barnbarnen ömt och ger din kärlek till dom precis som du ger dem din otroliga trygghet som finns i dig.

Härligt skrivet. Jag kommer gärna med kameran och fotograferar er då de besöker dig nästa gång.
2008-04-27

  Maria T
Grattis till dina små solstrålar och
glädjespridare.
En underbar kärleksdikt till dina små
barnbarn
2008-04-26

  Larz Gustafsson VIP
Småttingar är härliga.
I alla fall i lagoma doser.
2008-04-26

  Fånga dagen
hej anits
Det där låter underbart med barnbarn
trevligt med besök och höra klingande barnskratt

Jag är själv faster till en liten flicka på snart 7 år men jag har inte
fått träffa henne sen i sept förra året min bror vill varken prata eller träffa mig eller vår mamma jag vet att han mår dåligt pga av olika orsaker .
Det är mest mamma det hela beror på och han vet att vi har kontakt och pratar då han inte vill saker ska föras vidare till henne
så har jag förstått det.

Känns sorgligt men hoppas att han får må bättre och vill umgås snart igen

Mvh Anna-Karin
2008-04-26

  Elaine.S VIP
Sån fin kärleksförklaring till de kära barnbarnen...jag blev glad av att läsa dessa rader..
2008-04-26
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP