Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när det är tid för möten ska man sitta där säga sin mening,men när ingen ser, ingen lyssnar vad är då meningen med allt


UTANFÖRSKAP

Känna sig utanför,inte våga ta plats
det är känslan finns som inom mig just nu

När ingen lyssnar,när ingen hör
bara fortsätter som om ni inte
hörde

Det var ju bara lilla jag som öppnade
min mun, för att säga hjälp mig

Ni fortsätter och pratar pratar
och pratar,om saker som inte
hör till vårt möte

Ni vill ha mig där
men ni ser mig inte,lyssnar inte,
måste jag ställa mig högt,kliva
upp på stolen,skrika kanske gråta

Jag behöver ju hjälp,så snälla
lyssna hör mig,det är så lite jag
begär,se min uppgivenhet

Vill ju klara uppgiften jag fått,
den betyder så mycket för min
självkänsla, mitt självförtroende

Känna sig som jag gör,utanför
ändå sitta med och ha den viktigaste
uppgiften,det är så frustrerande

Nu hoppas jag ni förstår mig,lyssnar
hjälper mig,ett samtal med den som,
liksom jag ibland har samma känsla,
om utanförskap,men vågar att ta plats

Vill så gärna känna mig välkommen,
betyda något inte bara för mig själv,
utan vara en del av er gemenskap

Min önskan nästa gång vi möts,
låt mig då tala till punkt,efter mötet
får ni gärna fortsätta med erat prat
om allt och inget

anits 27 april 208










Fri vers av anits VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-27 11:39



Bookmark and Share


  Fånga dagen
Hej det där är inte kul
Vet inte hur du ska göra men kanske använda din röst på ett lite starkare sätt låta mera bestämd lättare sagt än gjort

Jag kan förstå din känsla av utanförskap så har jag kännt så många gånger i mitt liv alltid känna sig annorlunda ibland folk som hånar en ibland var jag rädd så jag helt enkelt ställde mig utanför i sociala sammanhang

Man blir påmind hur det var i skolan hur dumma elaka barnen var
och liten o ensam man kände sig allt detta tar man med sig in i vuxenlivet jag har många barriärer väggar som jag inte lyckast slå sönder ännu
Mest av allt är jag rädd för framtiden hur jag ska kunna hitta ett arbete på halvtid när jag vet att arbetsgivare inte vill ha kroniker och sjuka.-
Förlåt nu kom jag in på andra saker

Önskar dig lycka till och att du får diin röst hörd

Kram Anna-Karin
2008-04-27

  Elaine.S VIP
Det är lika viktigt att kunna lyssna som att tala...bra skrivet
2008-04-27

  Jack E. Gladh VIP
En tydlig beskrivning av situation, som tyvärr är alltför vanlig.
Viktigt det du tar fram här.
2008-04-27
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP