Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
våren med alla dess ljud dofterna en underbar tid vad gör nysningar rinnande kliande ögon när vår natur är så underbart vacker


JAG ÖPPNAR DÖRREN

Öppnar dörren,mot våren,till naturen
tar ett djupt andetag,drar in dofterna

Dofterna av naturens mylla,jorden
skogen som nu börjar få nytt liv

Blundar hör fåglarnas sång,allt fågelkvitter
så underbart härligt,att lyssna till

En liten stund blunda lyssna in alla ljud,
vårens ljud som musik i mina öron är det

Öppnar mina ögon, ser hur våren för varje dag
kommer allt längre,växterna blommorna träden
skjuter nya skott

Dom blånande bergen långt där borta,så vackra
är dom i all sin prakt

Tänk att ha möjlighet börja en ny dag med,
att liten stund få ta del av allt det vackra som
naturen ger oss

När jag står där drar in alla dofter,alla ljud
njuter av vårens ankomst,kommer tanken
till mig,allt det vackra som visar sig,kostar
ingenting det är gratis det är bara ,att ta
för sig av gåvorna Gud en gång gav oss

anits 28 april 2008





Fri vers av anits VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-28 09:43



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det är det här vi har längtat efter.
Gud är god.
2008-04-28
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP