Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vid städning av balkongen fick jag mig ett gott skratt och en vår fin balkong


VÅRSTÄDNING PÅ BALKONGEN MED OVANLIGT INSLAG

I dag har jag städat min balkong
sopat torkat putsat
efter vinterns snö regn och kyla

Fåglarnas lämningar inte lätta
att få bukt med,ett gnidande ett
torkande på både golv och räcke

Glaset så svårt att få rent,törs
inte gnida för mycket,rädd det
droppar på balkongen under mig
vill inte reta damen som bor där

Jag gned och jag torkade det blev
inte bra,men vad gör det när
växterna jag tänkt mig plantera,
kommer att dölja det jag inte
fått bort

Plötsligt när jag står där gnider
och torkar,hör jag ett ljud lyssnar
är det någon inne hos mig,nej
det kan det inte vara,dörren är
låst

Ljudet måste komma från min
rökande grannes balkong,vänder
mig om där står han

Ja där står han min granne i hela
sin glans,hämta kaffe koppen är hans
mål,men på kroppen han har inte en
endaste tråd

Tatueringar över hela sin kropp var det
som ersatte hans klädesplagg,han såg
att jag såg honom,han sa hej och försvann
in till sin moatje

Så idag har min balkong blivit vår fin
och jag har fått mig ett skratt

anits 28 april 2008






Fri vers av anits VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-28 18:16



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Rent juridiskt rubriceras detta som sexuellt ofredande.
2008-04-28

  Fånga dagen
Hej det där var ju riktigt roligt ju nu vågar han väl aldrig gå ut på balkongen igen :)

Vad duktig du är som skurar golv och balkongräcken det gjorde inte jag fick hjälp med att sopa bort det värsta och sen la pappa
på min gröna matta den är skön att sätta fötterna på
2008-04-28
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP