Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om jag en morgon slapp värken hur underbart skulle inte det vara


OM JAG EN MORGON

Om jag en morgon vaknade utan värk
vad skulle jag då göra?

Jo,slippa börja dagen med att ta
medicin mot värken,det skulle vara
så skönt,så skönt

Varje morgon vakna,en ny dag tar
sin början,känna idag sitter värken
i benen,i går var det nacken

Om jag en morgon kunde stiga upp
känna idag är jag fri,värken försvunnen

Om det en dag var så,skulle jag ta glädje
skutt,hoppa över stock och sten

Inte som nu försiktigt låta mina steg
känna här finns inga ojämnheter, som
kan få mig på fall

Tänk om värken en morgon var försvunnen,
Vad skulle jag göra då?Putsa mina fönster,
byta mina mörka gardiner,mot ljusa somriga
det är vad jag skulle göra

Värken som idag inte är nådig,den rår jag
till stor del för själv,städa balkongen så helt
och fullt som jag gjorde igår,ajaj

Det är så härligt så skönt,att få städa bort
vintern,för att kunna förbereda för våren
för sommaren

Idag tar jag värken får ju lov att så göra,
nu är det rent luktar såpa,på min balkong

Om jag en morgon,slapp all denna värk
tänk vad gott det skulle göra

Nu är det inte så,värken finns den lever
jag med,vet att så här är det jag har blivit
van den finns alltid någonstans i min kropp

anits 29 april 2008












Fri vers av anits VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-29 08:15



Bookmark and Share


  Fånga dagen
Hej stina jag känner så väl igen det där om smärtan och värken när man gör nått och lite för mycket .

Ibland får man helt enkelt dela upp städningen fast det är ju inte alltid så skoj.

Här har det inte putsas några fönster eller skrubbast någon balkong på på flera år
Jag fick lite puts hjälp på insidorna av köksfönstren i julas med det är allt sen åter står alla dom andra rummen men det finns värre saker .
inga torkade golvlister heller.
dammsugar gör jag sittandes tar 1 eller 2 rum i taget
svabba golven har jag inte heller gjort vad gör man när kroppen strejkar man inte orkar för all värk.

Så du är inte ensamen jag lovar

Tröstis kram Anna-Karin
2008-04-29
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP