Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=1ThEQCNJJRI&feature=related


KATTRAKTIONER

stan är lika mycket min som er
jag betalar faktiskt också skatt
jag kan njuta av allt det jag ser
vandra planlöst runt en lördagsnatt
jag kan sitta här och iaktta
all den skönhet som passerar här
registrera och tillvarata
allt som rör sig här och där
jag kan samtala med människor
ellr lyssna på musik
köpa en kavaj och nya skor
läsa dikter för publik
stan är alltid lika mycket min
så jag gör anspråk på min stad
för det är en självklar rättighet
att få vara farligt glad

LARZ GUSTAFSSON
29/4 2008




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 350 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-29 18:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härlig rytm!
2008-05-01

    ej medlem längre
Wow, den här gillar jag !! :P
Ett himla bra flyt genom hela dikten..
Dikten ger iaf mig positiva vibrationer,
även ett litet skratt över hur du lyckas få till hela dikten utan att det skär sig någonstans,
och lite hopp. . .
- det finns tydligen andra som också anser att man har rättigheter att vara glad, och som vågar uttrycka det.

denna dikt borde verkligen vara en skräck för dem där personerna som stirrar argt på en när man går på stan med sin mamma och skrattar över något som man sett eller hört. är det förbjudet att leva sitt liv för att vissa andra gått ner sig helt i leran ? \"/
2008-04-30

  anits VIP
Du har all rätt att gå
runt i din stad vara glad
är varje människas
rättighet
2008-04-30

  Elaine.S VIP
Att vara glad är en rättighet....
2008-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP