Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkrött årgångsblod

mörkrött årgångsblod
pulserar genom
ådror under skrynklig
hud och grånat hår
mellan krokna ben
och lilarandiga lår
bakom gråstarrig blick
blåögdheten består




Övriga genrer av Me-linda VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-11 00:03



Bookmark and Share


    JJ VIP
Fin dikt! Gillas verkligen! Applåd! Mvh. JJ.
2008-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Me-linda
Me-linda VIP