Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stillbilder


Allt som sveper förbi med sådan fart
tycks ändå på något sätt stå still

Som drömmarna om nätterna passerar
passerar förbi i stillbildsscener

och när jag sen vaknar upp
är allt på det oklara




Fri vers av Malin Johansson
Läst 445 gånger
Publicerad 2005-06-25 00:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malin Johansson

Mina favoriter
Sanningen.