Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
You who had the honor of her evening,
And by that honor had your own restored---
Say goodbye to Alexandra leaving.
Alexandra leaving with her lord.



DU VILDA VÄSEN

du skulle klä i en cohensång
kan jag få ge dig en nu?
och jag försäkrar, i denna sång
finns ingen annan än du
du rör dig smidigt som puman där
en del av hans entourage
så fascinerande som numan är
så kattackerande för larz

du skulle passa utmärkt som suzanne
och trippa fram som marianne
som alla konstnärsåren som försvann
när pojken skulle bli en man

sen skulle vi nog få varandra
innan du drog som alexandra

i svart draperad du körar här
men det blir solo när vi kyssts
låt sången dra över kobbar, skär
där tunga skyar dragit nyss
låt det bli livgivande hjärteslag
låt det bli dröm som nu blir sann
låt det bli en sån där förträfflig dag
då jag får vara verklig man

vi skulle smaka på varandra
innan du stack som alexandra

jag skulle klä dig i en cohensång
du skulle passa bra i den
och fast jag inte är så attraktiv
som andra uppvaktande män
så kunde gnistan tändas innanför
och brinna djupare ändå
så något skönt och fint finns kvar i oss
när det har blivit dags att gå

vi skulle glömma alla andra
innan Gud kom för alexandra

LARZ GUSTAFSSON 080515




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-15 17:27



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Som någon sa:ditt språkbruk är makalöst..beundran!!!
2008-05-16

  mare VIP
..ljuvligt sensuell...vackert skrivet........
2008-05-15

  Kalle.O
Ditt språkbruk är makalöst snyggt!
2008-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP